ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Στην κηδεία του Μ.Κατσουρή ΣΑραούχο, Π.Μάνταλος και Μ.Αλμέιδα

Με κιτρινόμαυρα ροδοπέταλα ήταν στολισμένο το φέρετρο του δολοφονημένου οπαδού

ΑΕΚ: Στην κηδεία του Μ.Κατσουρή ΣΑραούχο, Π.Μάνταλος και Μ.Αλμέιδα

Στην κηδεία του Μιχάλη Κατσούρη στην Ελευσίνα έδωσαν το παρών από την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο, ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς και ο Ματίας Αλμέιδα.

Στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, βρέθηκαν μέλη από την ποδοσφαιρική ομάδα των «κιτρινόμαυρων» και συγκεκριμένα οι Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος, αλλά και ο Ματίας Αλμέιδα.

Εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ, το παρών έδωσε και μεγάλη αντιπροσωπία από φίλους της Ένωσης, οι οποίοι θέλησαν να αποδώσουν το ύστατο χαίρε στον συνοπαδό τους, ο οποίος δολοφονήθηκε από νεοναζί χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα το φέρετρο του άτυχου Μιχάλη ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ της ομάδας Ανδρέας Παπασταμάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.