ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άσλεϊ Χάρκλροουντ: Έκανε στροφή στην καριέρα της αφήνοντας την ρακέτα του τένις για… αισθησιακά βίντεο

Η Α.Χάρκλροουντ έγραψε ιστορία ενθουσιάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό αφού έγινε η πρώτη επαγγελματίας αθλήτρια αντισφαίρισης που πόζαρε για το ανδρικό περιοδικό Playboy

Άσλεϊ Χάρκλροουντ: Έκανε στροφή στην καριέρα της αφήνοντας την ρακέτα του τένις για… αισθησιακά βίντεο

Πριν από ένα χρόνο, η Αμερικανίδα Άσλεϊ Χάρκλροουντ έκανε στροφή στην καριέρα της αφήνοντας την ρακέτα του τένις στη ντουλάπα της για να ανεβάσει αισθησιακά βίντεο στη συνδρομητική πλατφόρμα «Only Fans».

Τον Αύγουστο του 2008, έγραψε… ιστορία ενθουσιάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό αφού έγινε η πρώτη επαγγελματίας αθλήτρια αντισφαίρισης που πόζαρε για το ανδρικό περιοδικό Playboy.

«Το σκέφτηκα καλά και ήταν κάτι που αποφάσισα να κάνω. Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Το σώμα μίας αθλήτριας. Θα είμαι η πρώτη τενίστρια που ποζάρει για το Playboy. Αυτό είναι κουλ», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά για την τολμηρή της κίνηση.

Η γεννημένη στη Γεωργία, Αμερικανίδα αθλήτρια που έφτασε μέχρι το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης το 2003, ξάφνιασε ωστόσο τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας πως στα 36 της χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με την συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου, OnlyFans, ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες και βίντεο.

Για να απολαύσει κανείς την «Αμερικανίδα Κουρνίκοβα» στην πλατφόρμα θα πρέπει να πληρώσει μηνιαία συνδρομή εννέα ευρώ.

Η Άσλει, μητέρα δύο παιδιών, είχε φθάσει 39η στην παγκόσμια κατάταξη του τένις βάζοντας στον κουμπαρά της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 962 χιλιάδων ευρώ, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.