ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ενές Καντέρ για απειλές που δέχεται: «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα σε ταΐσουμε στα σκυλιά» (φώτο)

«Προσέλαβα πληρωμένο δολοφόνο για να σε σκοτώσει. Σύντομα θα στο αποδείξω... Θα είσαι νεκρός σε 8 μήνες»

Ενές Καντέρ για απειλές που δέχεται: «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα σε ταΐσουμε στα σκυλιά» (φώτο)

Απειλές μέχρι και για την ίδια του τη ζωή δέχεται ο Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ μετά και την επικήρυξή του από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έναντι 500.000 δολαρίων.

Ο πρώην σταρ του NBA, ο οποίος δεν έχει διστάσει να ασκήσει δριμύτατη κριτική στον Τούρκο πρόεδρο για τις πρακτικές του σχετικά με ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα του, πλέον έρχεται αντιμέτωπος με σοκαραστικά μηνύματα χρηστών στα social media.

«Που…ας γιε χωρίς πατρίδα. Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα ταΐσουμε τα σκυλιά. Προδότη χωρίς τιμή», γράφει στον Καντέρ ένας συμπατριώτης του.

«Προσέλαβα πληρωμένο δολοφόνο για να σε σκοτώσει. Σύντομα θα στο αποδείξω… Θα είσαι νεκρός σε 8 μήνες», λέει ένας άλλος Τούρκος στα μηνύματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Τούρκος σέντερ.

Και οι απειλές δεν σταματούν εκεί: « Πουτ…ας γιε δεν θα καταφέρεις ποτέ να φύγεις από τις ΗΠΑ για να πας σε άλλες χώρες, επειδή θα σε περιμένουμε και θα σε πυροβολήσουμε στο κεφάλι. Ελπίζω να αξιωθώ να εκπληρώσω αυτή την αποστολή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.