Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι ποινές της UEFA για τα επεισόδια στο Βελοντρόμ

Πρόστιμα και τιμωρίες και στις δύο ομάδες

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι ποινές της UEFA για τα επεισόδια στο Βελοντρόμ

Η UEFA ανακοίνωσε την απόφαση της για τα όσα έγιναν στο Βελοντρόμ, δύο εβδομάδες μετά το επεισοδιακό παιχνίδι στη Μασσαλία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η ομοσπονδία είχε ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία την επόμενη ημέρα του αγώνα Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ, ο οποίος στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ φιλάθλων κι αστυνομίας τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου.

Ύστερα από ακροαματική διαδικασία, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και οι δικηγόροι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Χρήστος Παπαθωμάς, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε με 50.000 ευρώ πρόστιμο και με μια αγωνιστική απαγόρευσης παρουσίας φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνα με διετή αναστολή, ενώ υποχρεώνει τους Θεσσαλονικείς να αποκαταστήσουν τις ζημιές στην κερκίδα του Βελοντρόμ που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τη Μαρσέιγ, τιμωρήθηκε με 98.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ αποφασίστηκε να κλείσει η κερκίδα των οργανωμένων για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί. Πρόκειται για τον ημιτελικό του Conference League με τη Φέγενορντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.