ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνελήφθη o ΜακΓκρέγκορ – Κατασχέθηκε η Bentley του που στοιχίζει 178.000 δολάρια (βίντεο)

Έχει νέες περιπέτειες με τον νόμο στην πατρίδα του την Ιρλανδία

Συνελήφθη o ΜακΓκρέγκορ – Κατασχέθηκε η Bentley του που στοιχίζει 178.000 δολάρια (βίντεο)

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση την Τρίτη (22/3) και κατασχέθηκε η Bentley Continental η οποία στοιχίζει περισσότερο από 178.000 δολάρια.

Ο πρωταθλητής ελαφρών βαρών της πυγμαχίας οδηγούσε επικίνδυνα και συνελήφθη στην εθνική ομάδα και στον δρόμο από το Δουβλίνο στο Λουκάν.

Ο ΜακΓκρέγκορ που παραβίασε κάθε όριο ταχύτητας οδηγήθηκε στο ΑΤ του Λουκάν, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και έμεινε ελεύθερος με εγγύηση.

Η Bentley Continental όμως κατασχέθηκε. Ο πυγμάχος θα δικαστεί και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο 5000 λιρών.

Η εκπρόσωπος του, Κάρεν Κέσλερ, σχολίασε το περιστατικό: «Ο McGregor οδηγούσε με κατεύθυνση το γυμναστήριο όταν τον σταμάτησαν στο Γκαρντάι για παραβάσεις της οδικής κυκλοφορίας. Πέρασε τα τεστ ναρκωτικών και αλκοόλ που έγιναν στο αστυνομικό τμήμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Simbot20/status/1506760565473038345?s=20&t=cBgOTcow3qx907JZTTtYVA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.