ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέπε: Έγινε ο γηραιότερος στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έβαλε γκολ σε νοκ άουτ ματς

Έκανε με κεφαλιά το 2-0 για την Πορτογαλία απέναντι στην Ελβετία

Πέπε: Έγινε ο γηραιότερος στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έβαλε γκολ σε νοκ άουτ ματς

Ιστορία έγραψε ο Πέπε στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία.

Ο εμβληματικός στόπερ των Πορτογάλων σκόραρε με κεφαλιά κάνοντας το 2-0 και έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε νοκ άουτ φάση Μουντιάλ.

Με το γκολ που σημείωσε στο 33′ έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής ο οποίος σκόραρε σε νοκ άουτ ματς ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς τα κατάφερε σε ηλικία 39 ετών και 283 ημερών.

Το ρεκόρ κατείχε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 ο Μιλά απέναντι στην Κολομβία ο οποίος τότε ήταν 38 ετών και 34 ημερών.

Συνολικά ο Πέπε είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ στην ιστορία του Μουντιάλ μετά τον Ροζέρ Μιλά ο οποίος είχε πετύχει γκολ απέναντι στη Ρωσία στο Μουντιάλ του 1994.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνον που πέρασε ο Πορτογάλος στόπερ ήταν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι τώρα με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Γκάνα πριν από λίγες ημέρες όντας 37 ετών και 295 ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.