ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Super League 1: 10×10 για τον Παναθηναϊκό – Κέρδισε τον Βόλο με 1-5

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-5 στο 84′

Super League 1: 10×10 για τον Παναθηναϊκό – Κέρδισε τον Βόλο με 1-5

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 5-1 τον Βόλο που είχε πέντε συνεχόμενες νίκες και έκανε το 10×10.

Οι πράσινοι το 3ο λεπτό είχαν την πρώτη τους φάση με το πλασέ του Βέρμπιτς που έφυγε άουτ, μετά το πάτημα του Σπόραρ.

Ο ίδιος παίκτης, ο Βέρμπιτς, ήταν αυτός που είχε και τη δεύτερη φάση για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο 15′, με το σουτ που έφυγε λίγο άουτ, καθώς η πίεση προς τους γηπεδούχους άρχισε να ανεβαίνει. Στο 24′ από την ωραία σέντρα του Παλάσιος ο Σπόραρ έκανε το σουτ στην κίνηση εντός περιοχής αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε, για να έρθει τελικά το γκολ στο 39’…

Ο Παλάσιος πήρε τη μπάλα δεξιά, απέφυγε τον αντίπαλό του και με πολύ ωραίο τρόπο τελείωσε τη φάση με το εξωτερικό για το 0-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες.

Πανηγυρισμοί που έγιναν ακόμη πιο έντονοι στο 44′, όταν ο Μπρινιόλι εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας τον Παλάσιος, ο οποίος κοντρόλαρε και σούταρε εκτός περιοχής.

Ο Παναθηναϊκός, με λίγα λόγια, είχε ήδη βάλει βάσεις νίκης και ο Βόλος ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Στο 60′, πάντως, θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά ο Οζέγκοβιτς αστόχησε από ευνοϊκή θέση, στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Όπως και να έχει, τρία λεπτά μετά το παιχνίδι… έλαβε οριστικά τέλος, αφού ο Χουάνκαρ με σουτ -και με τη μπάλα να βρίσκει λίγο και στον Εσκοβάλ, έγραψε το 0-3.

Το ματς, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, είχε μετατραπεί πλέον σε πάρτι για τους πράσινους, οι οποίοι αμέσως μετά, στο 67′, έκαναν και το 0-4 με τον Τσέριν στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Κλέιμαν στο τακουνάκι του Σπόραρ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Θρίαμβος που έγινε ακόμη μεγαλύτερος στο 76′, όταν ο Μπερνάρ συνεργάστηκε με τον Χουάνκαρ και αυτός έδωσε στον Σπόραρ, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-5!

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-5 στο 84′.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνη, Μπαριέντος (71′ Ματίγια), Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα (46′ Νοκέρ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71′ Κούτσιας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες (86′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (78′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ (86′ Γκάνεα), Βέρμπιτς (69′ Κουρμπέλης), Σπόραρ (78′ Ιωαννίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.