ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Super League 1: Παραμένει χωρίς νίκη ο Ιωνικός μετά την ισοπαλία με Παναιτωλικό

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους

Super League 1: Παραμένει χωρίς νίκη ο Ιωνικός μετά την ισοπαλία με Παναιτωλικό

Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 ο Ιωνικός υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό έχοντας ως στόχο την πρώτη του φετινή νίκη.

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά δεν κατάφερε να την πάρει, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει πραγματικά ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 6ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μάντζη, ο οποίος ολοκλήρωσε την αντεπίθεση νικώντας στο τετ α τετ τον Στεργιάκη (1-0).

Ένα γκολ στο οποίο θα μπορούσαν να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 16′ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ στο γυριστό σουτ του Κολοβού μετά την πάσα του Μόρσεϊ.

Τρία λεπτά ήταν ο Μόρσεϊ αυτός που πήγε για την ισοφάριση αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σουτ, με του Αγρινιώτες να παίρνουν συνεχώς μέτρα στο γήπεδο και να πιέζουν όλο και περισσότερο για την ισοφάριση. Μέχρι που, τελικά, έφτασαν σε αυτή στο 30′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρέλη μετά το χέρι του Μύγα (1-1).

Το ημίχρονο, επομένως, βγήκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες και στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 59′ ο Παναιτωλικός άγγιξε το δεύτερο γκολ και την ανατροπή αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Ντουάρτε.

Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε νέα πολύ καλή ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Καρέλη που δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Χουτεσιώτη, ο οποίος έκανε μεγάλη επέμβαση, μετά τη σέντρα του Χουχούμη, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον Ιωνικό να βελτιώνεται μετά τις αλλαγές που έγιναν και τις δύο ομάδες να κυνηγούν το δεύτερο γκολ, το οποίο δεν πέτυχε καμία τελικά…

Iωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (46′ Κάνιας), Μύγας (86′ Αντούνες), Φαντιγκά, Ρομαό, Λοβέρα, Άοσμαν (55′ Μεντόσα), Ελευθεριάδης (55′ Σεμπά), Μάντζης (86′ Ιωαννίδης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Μλάντεν, Χουχούμης, Λάρσον, Μάρτενσον (76′ Φλόρες), Κολόβος (83′ Νταγκό), Μόρσεϊ (88′ Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης (88′ Ζοάο Πέδρο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.