ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Super League 1: Πρόστιμα σε επτά ΠΑΕ – Στον Παναθηναϊκό το υψηλότερο

Στους «Πράσινους» επιβλήθηκε χρηματική ποινή 14.500 ευρώ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο

Super League 1: Πρόστιμα σε επτά ΠΑΕ – Στον Παναθηναϊκό το υψηλότερο

Πρόστιμα σε συνολικά επτά ΠΑΕ επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, με βάση τα φύλλα αγώνα και τις εκθέσεις παρατηρητών και αστυνομίας, στη 10η αγωνιστική.

Στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε χρηματική ποινή 14.500 ευρώ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο, όπου χιλιάδες οπαδοί των «πρασίνων» έδωσαν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό, ενώ πρόστιμο 12.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ΑΕΚ, για το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (30/10) με τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Άρης (6.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ), Ολυμπιακός (4.000 ευρώ για το ματς με τη Λαμία), Ατρόμητος (2.000 ευρώ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό) και ΠΑΣ Γιάννινα (1.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στο Λεβαδειακό επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα, για ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις: 500 ευρώ για τον αγώνα της 9ης ημέρας με την ΑΕΚ και 1.000 ευρώ για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.