ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θλίψη στο χώρο του αθλητισμού: «Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών αθλήτρια πάλης

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της

Θλίψη στο χώρο του αθλητισμού: «Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών αθλήτρια πάλης

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο χώρος του αθλητισμού, από το θάνατο της αθλήτριας πάλης Sara Lee, σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ζητά την κατανόηση του κόσμου και τη στήριξή του στην οικογένεια της αθλήτριας.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Lee (@saraann_lee)

Η Sara Lee ήταν παντρεμένη με τον παλαιστή Wesley Blake (πραγματικό όνομα Cory Weston) και μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, την 5χρονη Piper και τον 3 ετών Brady και ένα μωρό ενός έτους.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Lee (@saraann_lee)

Στο ανάρτησή της η μητέρα της γράφει: «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε μαζί σας πως η Sara Weston, έφυγε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Οι διαδικασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Ζητάμε να αφήσετε την οικογένειά μας να θρηνήσει. Όλοι χρειαζόμαστε τις προσευχές σας, ιδίως ο Cory και τα παιδιά τους».

Σημειώνεται ότι η αιτία θανάτου της 30χρονης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 51,000 λίρες σε GoFundMe λογαριασμό για την οικογένειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Sara Lee ήταν νικήτρια του reality του WWE (World Wrestling Entertainment) για το 2015, ενώ πριν αφοσιωθεί στην πάλη είχε διακριθεί στον στίβο και την άρση βαρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.