ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Wimbledon: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Δεν έκανε καμία αναφορά στον Νικ Κύργιο

Wimbledon: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τα κατάφερε ακόμη μια φορά στο Wimbledon, καθώς νίκησε με 3-1 σετ τον Νικ Κύργιο και πανηγύρισε το 4ο σερί τρόπαιό του στο Λονδίνο και 7ο συνολικά στη σπουδαία καριέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσε να συγχαρεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς λίγο μετά την κατάκτηση του 21ου Grand Slam τίτλου από πλευράς του σέρβου τενίστα, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον Νικ Κύργιο, από τον οποίον αποκλείστηκε στους «32» του τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να αποθέωσε τον Τζόκοβιτς, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει ποτέ κανείς να ξεχνά να συγχαρεί τον αθλητή εκείνον που θυσιάζεται για το άθλημα.

«Να θυμάσαι πάντα να συγχαίρεις τον πρωταθλητή που θυσιάστηκε τρομερά για το άθλημα. Συγχαρητήρια Νόλε γι’ αυτήν την άψογη θριαμβευτική πορεία. Το άξιζες» ήταν το αποθεωτικό σχόλιο του Τσιτσιπά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.