Ουκρανία: Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε με… μαχητικό MiG-29 – Ζημιές 17 εκατ. ευρώ

Ουκρανία: Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε με… μαχητικό MiG-29 – Ζημιές 17 εκατ. ευρώ

Ένας μεθυσμένος Ουκρανός οδηγός τράκαρε στις αρχές του μήνα ένα… μαχητικό αεροσκάφος MiG-29.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά το γεγονός είναι πως ο μηχανικός φέρεται να οδηγούσε σε ένα μέρος του αεροδρομίου, θέλοντας να φύγει, όταν η πορεία του σταμάτησε πίσω από ένα MiG-29 που ρυμουλκούταν.

Μετά τη σύγκρουση, το μαχητικό αεροσκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες, κάτι που άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μετά το πραγματικά ιδιαίτερης «ομορφιάς» συμβάν.

Φυσικά εκτενείς ζημιές υπέστη και το Touran του μηχανικού, καθώς φαίνεται πως το μπροστινό μέρος σχεδόν εξαϋλώθηκε. Ο οδηγός του πάντως, από ότι λένε οι πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά- όπως και κανείς άλλος από τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα αλλά και στην κατάσβεση της φωτιάς που ακολούθησε.

Ο οδηγός φυσικά τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες και πιθανότατα θα δυσκολευτεί να εξηγήσει αφενός γιατί ήταν μεθυσμένος μέσα σε στρατιωτική περιοχή, αφετέρου πως θα βρεθεί σε θέση να αποκαταστήσει τις ζημιές σε ένα αεροσκάφος που κοστίζει περί τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Χώρια που το συγκεκριμένο που καταστράφηκε, ήταν ένα από τα 16 που έχει η Ουκρανία σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.