ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θα σας «λύσουν« τα χέρια: Οκτώ χρήσιμα κόλπα που μπορείτε να κάνετε στο αυτοκίνητό σας

Θα σας «λύσουν« τα χέρια: Οκτώ χρήσιμα κόλπα που μπορείτε να κάνετε στο αυτοκίνητό σας

Τα οκτώ παρακάτω κόλπα σίγουρα θα σας χρησιμεύσουν την επόμενη φορά που θα μπείτε στο αυτοκίνητό σας.

Το κάθε ένα από αυτά έχει την χρησιμότητα του και σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας.

1. Φωτογραφίστε το αυτοκίνητό σας για να ξέρετε που το αφήσατε στο πάρκινγκ.

2. Τοποθετήστε ένα λαστιχάκι στην έξοδο του κλιματισμού για να βάλετε το κινητό σας.

3. Αν θέλετε να ξεμυρίσει το αυτοκίνητό σας, απλά ανοίξτε ένα παράθυρο και ανοιγοκλείστε συνέχεια την αντίθετη πόρτα αρκετές φορές για να επιτρέψει τη ροή του αέρα.

4. Χρησιμοποιήστε ένα φίλτρο καφέ και έναν καθαρότερο και αποτελεσματικό καθαρισμό της σκόνης από το αυτοκίνητό σας.

5. Αν θέλετε να έχετε λαμπερά φανάρια, καθαρίστε τα με οδοντόκρεμα.

6. Για να αποτρέψετε μια γρατσουνιά να μεγαλώσει, καλύψτε την με βερνίκι νυχιών.

7. Εάν είστε έτοιμοι να σπάσετε τα νύχια σας προσπαθώντας να ανοίξετε το δαχτυλίδι του κλειδιού του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα αποσυρραπτικό.

8. Τοποθετήστε το κλείδωμα ελέγχου στο κεφάλι σας, αυτό αυξάνει το εύρος για να βρείτε το αυτοκίνητό σας σε ένα γεμάτο χώρο στάθμευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.