ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Acropolis: φωτιά στη λάσπη βάζουν Kajetanowicz, Breen και Αθανασούλας (upd)

Acropolis: φωτιά στη λάσπη βάζουν Kajetanowicz, Breen και Αθανασούλας (upd)

– Λόγω των καιρικών συνθηκών οι ειδικές 7,8,9 δε θα γίνουν (?)

– Ακυρώθηκε η 9η ειδική, Κεφαλάρι 2, λόγω καιρικών συνθηκών (?)

– Πρώτο σκέλος της δεύτερης μέρας και στην κορυφή της γενικής κατάταξης γίνεται χαμός. Στα Αθίκια πρώτη ειδική της μέρας, τρίτη του αγώνα, άσφαλτος και χώμα ήταν υγρά, και ο Kajetanowicz βρήκε την ευκαιρία να περάσει εμπρός στην γενική, με τον Αθανασούλα να πέφτει δεύτερος. 

Στην SS4 Κλένια, με ομίχλη και λάσπη, ο Breen έκανε έναν εκπληκτικό χρόνο αφήνοντας τον Kajetanowicz δεύτερο και τον Αθανασούλα τρίτο.

Στην SS5 Κεφαλάρι ο Breen πετάει, κερδίσει 16,5 δεύτερα από τους άλλους δύο και αυξάνει τη διαφορά στα 30+ δεύτερα. Ο Αθανασούλας κάνει ένα τετ-α-κε 100 μέτρα πριν τον τερματισμό και χάνει χρόνο.

Στην SS6 Ζήρεια ο Breen τερματίζει με στραβωμένο καπό και σπασμένο παρμπρίζ. «Όταν οι ασφάλειες μένουν ανοιχτές, το καπό θα ανοίξει…» λέει και συνεχίζει έχοντας πέσει δεύτερος, 10 δεύτερα πίσω από τον Kajetanowicz και 5 εμπρός από τον Αθανασούλα.

Ο αγώνας είναι δύσκολος. Έχει ακόμη τρεις ειδικές και ο Αθανασούλας είναι ακόμη στο παιχνίδι, παρόλο που ο Breen, που κυνηγά την πρώτη θέση στο ERC, φαντάζει το φαβορί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ελληνική κατάταξη της ημέρας Νιώρας, Βελάνης και Κύρκος έχουν τη δική τους μάχη για τις θέσεις της πρώτης τριάδας, με μόλις 4 δεύτερα να τους χωρίζουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.