ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

F1: Αναβλήθηκε το GP της Ίμολα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

F1: Αναβλήθηκε το GP της Ίμολα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία

H κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Ιταλία υποχρέωσε τη διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει σε ακύρωση του αγώνα.

Μετά από συζητήσεις μεταξύ της Formula 1, του Προέδρου της FIA, των αρμόδιων αρχών συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων Υπουργών, του Προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτων της Ιταλίας, του Προέδρου της Περιφέρειας Εμίλια-Ρομάνια κ.α.- λήφθηκε η απόφαση να μη γίνει το Σαββατοκύριακο Grand Prix στην Ίμολα.

Ο Στέφανο Ντομενικάλι, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, δήλωσε: «Είναι τραγωδία να βλέπω τι συνέβη στην Ιμόλα και την Εμίλια-Ρομάνια, την πόλη και την περιοχή στην οποία μεγάλωσα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τα θύματα τις πλημμύρες και τις οικογένειες και τις κοινότητες που επλήγησαν».

«Η απόφαση που ελήφθη είναι η σωστή για όλους στις τοπικές κοινότητες και την οικογένεια της F1, καθώς πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και να μη δημιουργήσουμε επιπλέον βάρος για τις αρχές ενώ αντιμετωπίζουν αυτή την πολύ απαίσια κατάσταση».

Ο πρόεδρος της FIA Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ δήλωσε: «Οι σκέψεις μου και ολόκληρης της οικογένειας της FIA είναι με εκείνους που επηρεάζονται από την τρομερή κατάσταση στην περιοχή Εμίλια-Ρομάνια. Η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων και οι προσπάθειες ανάκαμψης είναι η κορυφαία προτεραιότητα αυτή τη στιγμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.