Αυτά είναι τα 10 αυτοκίνητα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα για το 2020!

Αυτά είναι τα 10 αυτοκίνητα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα για το 2020!

Κάθε χρόνο η λίστα με τα αυτοκίνητα με τις περισσότερες πωλήσεις, είναι η είδηση που αφορά του περισσότερους φίλους της αυτοκίνησης.

Με τα μικρά αυτοκίνητα της κατηγορίας B να έχουν περίπου το μισό μερίδιο των ταξινομήσεων νέων μοντέλων στην ελληνική αγορά και το υπόλοιπο να καλύπτεται από τα μικρομεσαία της κατηγορίας C και τα μικρά της A, οι υπόλοιπες κατηγορίες δεν καλύπτουν ούτε τη θέση του κερασιού στο σύνολο του τούρτας.

Ταυτόχρονα, η Toyota συνεχίζει να έχει το απόλυτο best seller για μια δεκαετία περίπου, κάτι σαν τη Βουγιουκλάκη της αυτοκίνησης, μαζί με δύο ακόμα μοντέλα στο top 10, όντας η μάρκα με τη μεγαλύτερη παρουσία.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις προτιμήσεις των Ελλήνων αγοραστών καινούριων αυτοκινήτων, όπως διαμορφώθηκαν στο πρώτο πεντάμηνο του 2020.

  1. Toyota Yaris, 2060 ταξινομήσεις
  2. Peugeot 208, 1073 ταξινομήσεις
  3. Nissan Qashqai, 998 ταξινομήσεις
  4. Opel Corsa, 897 ταξινομήσεις
  5. Toyota Aygo, 798 ταξινομήσεις
  6. Citroen C3, 737 ταξινομήσεις
  7. Toyota C-HR, 728 ταξινομήσεις
  8. VW Polo, 703 ταξινομήσεις
  9. VW T-Cross, 668 ταξινομήσεις
  10. Peugeot 3008, 666 ταξινομήσεις
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.