ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο Renault Rafale: Ένα SUV με «αεροπορική» υπεροχή

Ο νέος επικεφαλής της μοίρας της Billancourt είναι το Renault Rafale, ένα κουπέ D-SUV ή, αν προτιμάτε, ένα «αέρινο» Espace, με ανανεωμένη αισθητική και premium λεπτομέρειες

Νέο Renault Rafale: Ένα SUV με «αεροπορική» υπεροχή

Το όνομα Renault Rafale θα μπορούσε να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Για να εντασσόταν ονομαστικά στη γαλλική αεροπορία και αεροναυτική βιομηχανία, δεδομένου του μεγέθους του, θα μπορούσε να κάλλιστα να ονομαστεί ακόμη και με κάποιο μοντέλο της Airbus…

Ωστόσο, το όνομα Rafale ανήκει, είναι το DNA της Renault. Καμία σχέση με το μαχητικό της Dassault, αλλά απόλυτα σχετικό με το υπέροχο αεροπλάνο για ρεκόρ ταχύτητας, Caudron Renault Rafale. Για τους λάτρεις των κόμικ, θυμηθείτε, είναι το αεροπλάνο που ενέπνευσε τις περιπέτειες των Jo, Zette και Jocko, χαρακτήρων από τον μεγάλο Hergé!

Σε κάθε περίπτωση, ακούγεται τρομερά γαλλικό και με επιθετική διάθεση και αυτό αποτελεί εμπορικό ατού –και για την Ελλάδα.

Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στην πίσω πόρτα θα παραμείνει συγκεκριμένη και αποκλειστική για το Renault Rafale, ενισχύοντας την premium ταυτότητά του.

Το Renault Rafale που εξελίσσεται από το 2020, αποτελούσε σαφώς τη βούληση των Luca de Meo και Gilles Vidal για να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της Renault.

Το στυλ κουπέ SUV δεν είναι νέο και πολλοί θα βρουν αναφορές στα χαρακτηριστικά του Rafale, ξεκινώντας φυσικά από το Peugeot 408. Θυμίζουμε ότι ο επικεφαλής σχεδιαστής, Gilles Vidal, εντάχθηκε στη Renault μόλις το 2020…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.