ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόσα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα υπάρχουν στην Ελλάδα και ποια είναι;

Κι όμως στην ελληνική αγορά, υπάρχουν καινούργια ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς σήμερα κιόλας. Λίγα μεν, αλλά υπάρχουν...

Πόσα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα υπάρχουν στην Ελλάδα και ποια είναι;

Ο γενικός κανόνας πλέον θέλει την πλειονότητα των κατασκευαστών να δέχεται παραγγελία σήμερα για κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο και να το παραδίδει στον πελάτη, στην καλύτερη των περιπτώσεων έπειτα από δύο με τρεις μήνες.

Δε χρειάζεται να αναφερθούμε ξανά στους λόγους που έχουν οδηγήσει την αγορά σε αυτό το σημείο, γιατί προφανώς άπαντες τους γνωρίζετε. Αυτό που ενδεχομένως να μην έχει υποπέσει στην αντίληψη πολλών είναι ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά! Λίγα μεν, αλλά υπάρχουν.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις προτάσεις που μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα κιόλας χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση, ενώ σας παρουσιάζουμε επίσης σε ένα γενικό πλαίσιο και τους χρόνους παράδοσης για την πλειονότητα των μοντέλων που διατίθενται στη χώρα μας ώστε να έχετε μια «εικόνα» για το πόσο θα χρειαστεί να περιμένετε εάν το επόμενος σας αυτοκίνητο δε βρίσκετε στη λίστα με τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.