Με πληθώρα πρωτότυπων αλλά και εμπορικών μοντέλων, θα εμφανιστεί η Nissan στο 44ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, οι πύλες του οποίου ανοίγουν για το κοινό από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 8 Νοεμβρίου. 

Το ενδιαφέρον στην Ιαπωνική πρωτεύουσα αναμένεται να εστιαστεί στο Teatro for Dayz, ένα πρωτότυπο όχημα  που σηματοδοτεί μια νέα κατεύθυνση στην τεχνολογία των κινητών επικοινωνιών και των social media. Σχεδιασμένο ειδικά για την νέα “ψηφιακή γενιά” της Ιαπωνίας,  το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί μια “πηγή” ανταλλαγής και μετάδοσης δεδομένων και πληροφοριών στον ψηφιακό κόσμο, όπου από τις επενδύσεις στις πόρτες μέχρι και τα καθίσματα, η ψηφιακή τεχνολογία είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.  Έχοντας σαφή προσανατολισμό στο mobile connectivity, το   Teatro for Dayz δεν θα μπορούσε παρά να είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, βασισμένο στην πλούσια εμπειρία της Nissan στον τομέα αυτό. 

Εξίσου ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η εμφάνιση του concept 2020 Vision Gran Turismo, του supercar που διαμορφώθηκε σε συνεργασία με την Polyphony Digital Inc., δημιουργό  του video game Gran Turismo για το PlayStation. To Vision Gran Turismo παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Goodwood Festival of Speed του 2014, στην Αγγλία. Τώρα με ένα νέο κόκκινο χρώμα και με τη χαρακτηριστική μάσκα τύπου V της Nissan, το πρωτότυπο 2020 Vision Gran Turismo αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως η εικονική πραγματικότητα των video games μπορεί να μετουσιωθεί σε ένα πραγματικό supercar ! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός των παραπάνω, στο Σαλόνι του Τόκιο θα παρουσιαστούν συνολικά 20 αυτοκίνητα της Nissan, μεταξύ των οποίων το GripZ Concept, αλλά και μια υβριδική έκδοση του X-TRAIL.