ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Έρχεται το Hyundai Inster, το μικρό ηλεκτρικό των €20.000

Ο κόσμος θέλει να αγοράσει φθηνά ηλεκτρικά πόλης και το Hyundai Inster έρχεται να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη

Έρχεται το Hyundai Inster, το μικρό ηλεκτρικό των €20.000

Ο πλανήτης διψά για μικρά προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα και το Hyundai Inster αποτελεί την κορεατική ματιά στην πολλά υποσχόμενη κατηγορία. Υπόσχεται ότι θα πέφτει κάτω από το ψυχολογικό όριο των €20.000.

Η επίσημη παρουσίαση του Hyundai Inster θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Κινητικότητας στο Busan στα τέλη Ιουνίου. Αλλά οι καλοί άνθρωποι της Hyundai μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες πρώτες ανεπίσημες εικόνες, για να μας ανοίξουν την όρεξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το κορεατικό EV των €20 χιλιάδων. Στις αρχές του χρόνου σάς είχαμε παρουσιάσει το Casper, με επίσημες μάλιστα φωτογραφίες. Καθώς όμως το Casper πωλείται αποκλειστικά στην Κορέα, οι ιθύνοντες αποφάσισαν μια νέα ονοματοδοσία και κάποιες αισθητικές αλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση, ισχυρίζονται ότι το νέο EV «θα θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά την αυτονομία, την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, επαναπροσδιορίζοντας τι μπορούν να περιμένουν οι αγοραστές από ένα όχημα αυτής της κατηγορίας».

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη θύρα φόρτισης του Inster στο μπροστινό μέρος κι αναμένεται να έχει μαύρα πλαστικά φτερά και ράγες οροφής. Ενώ το συνολικό σχήμα του νέου μοντέλου είναι παρόμοιο με του Casper, έχει αλλαγές και στο πίσω μέρος.

Για παράδειγμα, τα πίσω φώτα LED έχουν επανασχεδιαστεί και διαθέτουν πλέον ένα απλούστερο σχέδιο pixel, όπως το Ioniq 5 και το Ioniq 6. Ξεχωρίζει επίσης ο μεγάλος λογότυπος «Inster» στην πίσω πόρτα.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το σύστημα μετάδοσης κίνησης και την μπαταρία που θα φοράει. Η λογική όμως λέει ότι θα τα μοιράζεται με το επίσης ηλεκτρικό Kia Ray. Οπότε αναμένουμε ηλεκτροκινητήρα 86 ίππων, μπαταρία 35 kWh κι ονομαστική αυτονομία 200 km. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για τα καθημερινά αγώγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η ευρωπαϊκή τιμή του Hyundai Inster είναι πράγματι κάτω των €20.000 ευρώ προ επιδότησης, τότε θα είναι εύκολα το φθηνότερο EV της αγοράς με τα σημερινά δεδομένα. Όμως, πολλοί κατασκευαστές έχουν υποσχεθεί ηλεκτρικά σε αυτό το εύρος τιμής. Αναμένουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.