ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώτη γεύση από τη νέα Lamborghini Aventador

Επίσημα θα αποκαλυφθεί τον προσεχή Μάρτιο. Ανεπίσημα διέρρευσαν ήδη τα σκίτσα του διαδόχου της Lamborghini Aventador. Και η εικόνα του δείχνει αντάξια των προσδοκιών

Πρώτη γεύση από τη νέα Lamborghini Aventador

Μπορεί η Lamborghini να κρατά οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από τον αντικαταστάτη της Aventador επτασφράγιστο μυστικό, στο τέλος της μέρας όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τη διαρροή από το WIPO (World Intellectual Property Organization).

Τα blueprints του νέου της υπεραυτοκινήτου κυκλοφορούν πλέον στο διαδίκτυο, έπειτα από την κατάθεση της ευρεσιτεχνίας στο σχετικό γραφείο των Σκοπίων.

Οι πρώτες εντυπώσεις; Το αυτοκίνητο δείχνει πραγματικά όμορφο και επιθετικό, όπως αρμόζει στην καταγωγή και στις ρίζες του. Το μπροστινό μέρος θυμίζει κάτι από Sián FKP 37, ενώ εντυπωσιακή είναι και η ράχη, όπου αφήνεται να φανεί ο κινητήρας.

Αντίστοιχα ενδιαφέρουσες είναι οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, με την εξαγωνική διατομή. Για το εσωτερικό δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι, αναμένεται όμως να ακολουθηθεί μία ψηφιακή λογική, με μεγαλύτερες οθόνες και λιγότερους διακόπτες.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε αντίστοιχα το σύστημα κίνησης. Είναι ήδη γνωστό πως ο αντικαταστάτης της Aventador θα φέρει ένα νέας σχεδίασης V12 κινητήρα, ο οποίος θα διαθέτει κάποιας μορφής υβριδική υποβοήθηση. Πιθανά υπερπυκνωτές αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και μία πιο συμβατική προσέγγιση.

Η συνολική ισχύς παραμένει αντίστοιχα άγνωστη, εκ του ασφαλούς όμως μπορούμε να προβλέψουμε πως δύσκολα θα πέσει κάτω από την περιοχή των 800 PS. Τώρα για την κίνηση, θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Το τελευταίο ερωτηματικό έχει να κάνει με την ονομασία. Αρκετούς μήνες πριν η Lamborghini κατοχύρωσε το όνομα Revuelto, το οποίο παραπέμπει σε ένα βαθμό σε «επανάσταση». Εδώ υπήρξαν φήμες πως θα χρησιμοποιηθεί σε ένα υπερυψωμένο μοντέλο 2+2 θέσεων, το αντίπαλο δέος της Ferrari Purosangue. Άλλοι πάλι θεωρούν πως προορίζεται για το διάδοχο της Aventador. Όπως και αν έχει, σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.