ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βλάβη στο δίκτυο της NOVA: Δεν μπορούν να δεχθούν κλήσεις και μηνύματα χρήστες

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας

Βλάβη στο δίκτυο της NOVA: Δεν μπορούν να δεχθούν κλήσεις και μηνύματα χρήστες

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της NOVA από βλάβη του δικτύου με πολλούς από τους συνδρομητές της εταιρείας να αδυνατούν να δεχτούν κλήσεις από άλλα δίκτυα.

Μάλιστα υπήρξε διακοπή και στην παροχή ίντερνετ ενώ εκατομμύρια κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν έδειχναν κλειστά τα κινητά των καλουμένων, ενώ αυτά ήταν ανοικτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Aπό πλευράς της εταιρείας επισημαίνεται ότι καταβάλλεται προσπάθεια για την όσο το δυνατόν συντομότερη λύση του ζητήματος: «Ενημερώνουμε τους συνδρομητές κινητής ότι τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων και SMS από δίκτυα τρίτων είναι προσωρινή και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναφορά των υπηρεσιών. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση», αναφέρεται επισήμως από την εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.