Κ.Βελόπουλος: «Στο δικαστήριο θα αντιμετωπίσω τους συκοφάντες μου- Εγώ ζήτησα την άρση της ασυλίας μου»

Κ.Βελόπουλος: «Στο δικαστήριο θα αντιμετωπίσω τους συκοφάντες μου- Εγώ ζήτησα την άρση της ασυλίας μου»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος ζήτησε την άρση της ασυλίας του ο ίδιος και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει του συκοφάντες Ρομά στο δικαστήριο όπως δήλωσε ο ίδιος.

Η εισήγηση στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου ξεκίνησε με αφορμή τη μήνυση που είχαν καταθέσει δύο Ρομά για δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή περί κατάθεσης πρότασης νόμου που να επιτρέπει την οπλοκατοχή, ώστε να μπορεί να αμύνεται μέσω πυροβολισμού το θύμα και η εισαγωγή του θέματος έκανε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να δώσει εξαρχής την συγκατάθεσή του ώστε να συνεχιστεί ο… διάλογος στις δικαστικές αίθουσες.

Υπενθυμίζεται πως 18χρονος Ρομά είχε διαρρήξει οικία στη Μεσσήνη και κατάφερε να δραπετεύσει με ένα κουτί με χρυσαφικά.

Ωστόσο, ο 64χρονος ιδιοκτήτης είχε αντιληφθεί την κλοπή και στην προσπάθεια να διαφυλάξει την περιουσία του και να του επιστραφούν τα κλοπιμαία, άρχισε να φωνάζει, και ο 18χρονος μαζί με δύο ανήλικους συνεργούς του έφυγαν από το μπαλκόνι.

Ο ηλικιωμένος είχε αρπάξει την καραμπίνα του και πυροβόλησε κατά τον νεαρό, με τον 18χρονο να πέφτει νεκρός.

Τα μέλη της Επιτροπής έκριναν ότι χρησιμοποίησε ακραία φρασεολογία, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με τις διατάξεις περί μίσους και ρατσισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τελική απόφαση για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.