ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Συρίγος: Μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβρη – Πως θα πραγματοποιηθεί

Α.Συρίγος: Μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβρη – Πως θα πραγματοποιηθεί

Ο Άγγελος Συρίγος μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα πρωτόκολλα που θα τηρηθούν λόγω κορωνοϊού.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας τα σχολεία θα ανοίξουν 13 Σεπτεμβρίου και όπως δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αγγελος Συρίγος θα γίνουν δια ζώσης τα μαθήματα σε σχολεία και πανεπιστήμια από το φθινόπωρο.

Συρίγος για τα πανεπιστήμια

Συγκεκριμένα, 1η Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι εξετάσεις στα πανεπιστήμια με τους ίδιους όρους που έγιναν οι εξετάσεις του Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πανεπιστήμιο θα αποφασίζει ποια μαθήματα θα εξετάζονται δια ζώσης και ποια διαδικτυακά. «Το μεγάλο τεστ για τα πανεπιστήμια αρχίζει από την 1η Οκτωβρίου. Θα φροντίσουμε τις πρώτες μέρες να υπάρχουν δομές για εμβολιασμούς των φοιτητών», τόνισε και διευκρίνισε ότι στις ιατρικές σχολές, ειδικά, θα υπάρχουν μόνιμες δομές εμβολιασμού για όλους τους φοιτητές.

Για μάθημα θα μπαίνουν οι μαθητές με δύο self test την εβδομάδα, ενώ οι καθηγητές, δάσκαλοι και διδακτικό προσωπικό δύο εργαστηριακά τεστ την εβδομάδα. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες μπαίνουν κανονικά στις αίθουσες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.