
Η Βίκη Σταμάτη αποχαιρέτησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο με ανάρτηση στα social media.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Άκη Τσοχατζόπουλου, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη αποχαιρέτησε με αναρτήσεις στα social media τον 82χρονο πολιτικό.
Η Βίκυ Σταμάτη δημοσίευσε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου, στην οποία κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους Άκη όταν εκείνος ήταν μωρό. Σε επόμενη ανάρτηση, δίπλα σε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκεται ένα αναμμένο καντήλι και η ίδια γράφει «Καλό ταξίδι ζωή μου!!!».
Δείτε τις αναρτήσεις της:

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.