
Σενάριο από ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ θα μπορούσαν είναι όσα έγιναν χθες, καθώς κατάφερε να «φάει» δύο υπουργούς με τις ευχές του.
Η αρχή έγινε με τον τέως -πλέον- υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση, με αρμοδιότητα τον απόδημο ελληνισμό.
Ο Κώστας Βλάσης λίγο μετά το πανηγυρικό μήνυμα του Αμερικανού πρέσβη ο οποίος τον συνέχαιρε για την παρουσία του στην Μαριούπολη, καρατομήθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε υπηρεσιακό ταξίδι! Αυτό πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Ακολούθησε το επικό tweet του Αμερικανού πρέσβη με το οποίο αποθέωνε τον Βαγγέλη Αποστολάκη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων!
Λίγη ώρα αργότερα, ο ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης έκανε γνωστό ότι δεν αποδέχεται το χαρτοφυλάκιο. Με αποτέλεσμα, το tweet του πρέσβη Πάιατ να έχει γίνει viral στο διαδίκτυο…
Δύο στα δύο για τον πρέσβη, δύο υπουργούς «αποθέωσε» και οι δύο «εξαϋλώθηκαν»…

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.