Σοκ περιμένει τους καταναλωτές με τους λογαριασμούς φυσικού αερίου που πρόκειται σύντομα να λάβουν στα χέρια τους καθώς αναμένεται να διαπιστώσουν αυξήσεις που θα φτάνουν και το 150% σε σχέση με τον τελευταίο λογαριασμό.

Ήδη τα σχετικά «ραβασάκια» έχουν αρχίσει να καταφτάνουν και οι καταναλωτές απλώς προσεύχονται να είναι ελαφρύς ο φετεινός χειμώνας.

Οι τρομακτικές αυξήσεις που ήδη έχουν ανέλθει στο 300% σε σχέση με το περασμένο έτος, εξανεμίζουν και τα όποια πακέτα στήριξης έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση.

Τα 150 εκατομμύρια ευρώ επιδότηση δεν φτάνουν ούτε να καλύψουν τις αυξήσεις στο ρεύμα. Η κυβέρνηση θα πρέπει πολύ σύντομα να στηρίξει τους καταναλωτές με νέες επιδοτήσεις.

Η ανάπτυξη ήρθε λοιπόν και είναι αυτά που λέμε συνέχεια τον τελευταίο καιρό.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της κυβέρνησης και η ευημερία των αριθμών σκοντάφτουν πάνω στην σκληρή πραγματικότητα με την οποία είναι αντιμέτωποι οι Έλληνες πολίτες καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χειμώνας προδιαγράφεται πολύ δύσκολο καθώς οι συγκλονιστικές αυξήσεις στην ενέργεια φέρνουν καθημερινά νέες ανατιμήσεις σε βασικά είδη και το εισόδημα των πολιτών εξανεμίζεται…