Υβριδικός βλαξ!

Π.Καμμένος: «Εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα»

Π.Καμμένος: «Εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έριξε «βόμβα» σε πρόσφατη συνέντευξη του, καθώς είχε αναφερθεί σε «αγορά βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ» σε ότι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πάνος Καμμένος θέλοντας να βάλει τέλος στο κυβερνητικό κρεσέντο περί συκοφαντιών και καταγγελιών για εξαγορά βουλευτών του, με ανάρτησή του στο twitter προχώρησε σε διευκρινήσεις.

«Για να μην ψάχνετε φαντάσματα εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα ..» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε χρήστη του Twitter.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.