Υβριδικός βλαξ!

Ευρωβουλευτής ΝΔ Γ.Κύρτσος πάλι κατά κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην πανδημία

Ευρωβουλευτής ΝΔ Γ.Κύρτσος πάλι κατά κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην πανδημία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Με τη θέση που πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απέναντι στους χειρισμούς της κυβέρνησης για την πανδημία συντάσσεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο ευρωβουλευτής της κυβερνώσας παράταξης, διατυμπάνισε την απόλυτη ευθυγράμμιση του με την οργισμένη παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ για ανικανότητα της κυβέρνησης, γράφοντας:

«Σωστή θέση Ε.Βενιζέλου, πεθαίνουν 300 άνθρωποι την εβδομάδα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Η επιστημονική κοινότητα, η κυβέρνηση,τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Προσυπογράφω».

Δεν είναι η πρώτη δήλωση κατά της κυβέρνησης από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, έχουν προηγηθεί και άλλες το τελευταίο εξάμηνο. Τι συμβαίνει;

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.