ΜέΡΑ25: «Ο Κ.Μητσοτάκης για μία ακόμα φορά δεν θα απαντήσει στην ερώτηση που κατέθεσε ο Γ.Βαρουφάκης»

ΜέΡΑ25: «Ο Κ.Μητσοτάκης για μία ακόμα φορά δεν θα απαντήσει στην ερώτηση που κατέθεσε ο Γ.Βαρουφάκης»

Το ΜέΡΑ25, με ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «για μία ακόμα φορά δεν θα απαντήσει αύριο στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης».

Συγκεκριμένα η ερώτηση αφορούσε, «σχετικά με τα όσα αποκάλυψε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος, καταστρατηγώντας για άλλη μια φορά τον Κανονισμό της Βουλής και απαξιώνοντας την κοινοβουλευτική διαδικασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προσθέτει το ΜέΡΑ25, είναι προφανές «ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει και πάλι να κρυφτεί, μιας και αυτός που προεκλογικά απειλούσε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, με εξεταστικές επιτροπές και ειδικά δικαστήρια για το Α’ εξάμηνο του 2015, στην πρόκληση και πρόσκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ25 για τη σύσταση εξεταστικής -των πραγμάτων- επιτροπής συνολικά για τη μνημονιακή διαδικασία και το άνοιγμα του «Φακέλου των Μνημονίων», διαρκώς φυγοδικεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.