ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου

Η δικαστική διαμάχη με την ξαδέρφη του συζύγου της

Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου

Το επώνυμό της, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, άλλαξε η Βίκυ Σταμάτη.

Η Βίκυ Σταμάτη πλέον ονομάζεται Τσοχατζοπούλου, ενώ η ίδια μίλησε για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, είχε προγραμματίσει αυτή την αλλαγή όσο ο σύζυγός της ήταν εν ζωή ως «έκπληξη».

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», λέει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.