Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Τον αποκαλώ μέγιστο εθνικό κίνδυνο!»

Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Τον αποκαλώ μέγιστο εθνικό κίνδυνο!»

Με αφορμή τη σημερινή ονομαστική εορτή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά, αλλά και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά της και εναντίον των Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου, με ανάρτησή της.

Όπως ισχυρίζεται η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του ιστορικού κόμματος, «έχουν κατασκευάσει ένα πολιτικό μόρφωμα που ακόμη εκμεταλλεύεται το όνομά σου, πολεμώντας όμως στην ουσία την πολιτική σου παρακαταθήκη!».

«Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια», αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Αναφερόμενη στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, εξαπολύει σκληρές κατηγορίες, λέγοντας ότι «τα παιδιά σου, μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους, αποσιωπώντας και αποσύροντας τα κείμενα, τις θέσεις, τις ομιλίες, ακόμη και τις φωτογραφίες σου δεν αφήνουν να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο!».

Η Δ. Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Παπανδρέου, τον αποκαλεί «μέγιστο εθνικό κίνδυνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.