ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Τράγκας: Οι «κανίβαλοι» της κυβέρνησης προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θάνατό του για να πουλήσουν την πραμάτεια τους

Τα σχόλια της κυβέρνησης για τον Γ.Τράγκα που προκαλούν σοκ

Γ.Τράγκας: Οι «κανίβαλοι» της κυβέρνησης προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θάνατό του για να πουλήσουν την πραμάτεια τους

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών και οι κανίβαλοι της κυβέρνησης αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτό το στενάχωρο γεγονός για να πουλήσουν… εμβόλια.

Την ώρα που η Ελλάδα θρηνούσε για το θάνατο του εμβληματικού δημοσιογράφου στελέχη της κυβέρνησης αποφάσισαν να του κάνουν κριτική!

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας πατριώτης, αγωνιστής για τη δημοκρατία και μέχρι τέλους αντίπαλος του Κ.Μητσοτάκη. Το τελευταίο μάλλον οι ανθρωποφάγοι της κυβέρνησης δεν το ξέχασαν και λίγες ώρες μετά τον θάνατό του έκαναν εξοργιστικές αναρτήσεις.

Η αρχή έγινε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη (από ποιον άλλον;) ο οποίος επέκρινε τον νεκρό, με ούτε καν πέντε ώρες να έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατό του (σύμφωνα με το νοσοκομείο Σωτηρία ο κ.Τράγκας πέθανε στις 03:10 και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έγινε στις 07:29).

Έγραψε λοιπόν ο κ.Γεωργιάδης για τον Γιώργο Τράγκα πως «δυστυχώς το απίστευτο ταλέντο του, κατά την γνώμη μου, τον παρέσυρε σε λαϊκισμούς και υπερβολές αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις ικανότητες του»…

Δεν θα μπορούσε ο Α.Γεωργιάδης να γράψει απλά μια εκφράσει απλώς τα συλλυπητήριά του και να εκφράσει τη γνώμη του κάποια άλλη ώρα;

Λίγη ώρα αργότερα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, μίλησε για «φωνές χωρίς σοβαρότητα που στοιχίζουν ζωές» και προσπάθησε να πουλήσει εκ τα εμβόλια για τον κορωνοϊό λέγοντας ότι «μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός».

«Διάφορες φωνές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, ορισμένες φορές και στα όρια της καθόλου σοβαρότητας, στοιχίζουν ζωές. Απόψεις που είτε παίρνουν πολιτική χροιά είτε οφείλονται σε βαθύτερα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά ζητήματα… Η στιγμή μπροστά στον κορωνοϊό είναι η ζωή και ο θάνατος, και αυτό φαίνεται με τραγικό τρόπο στις ζωές που χάνονται σε καθημερινή βάση. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός», είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Θεμιστοκλέους εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια.

Δεν θα σχολιάσουμε το πως μεταδόθηκε ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, καθώς εδώ και καιρό μας έχουν δείξει τον ρόλο τους, παρόλα αυτά δεν περιμέναμε από τα στελέχη της κυβέρνησης να κάνουν τέτοιες δηλώσεις ελάχιστες ώρες μετά τον θάνατο κάποιου ανθρώπου.

Ντροπή κύριοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο κανένα άλλο στέλεχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση, ή κάποια δήλωση για τον Γιώργο Τράγκα, θεωρούμε λόγω και της ώρας. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να προσθέσουμε και άλλες εξοργιστικές δηλώσεις σε αυτό το κείμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.