ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Α.Τσίπρας υιοθέτησε γραμμή ΝΔ για εμβόλια & διέγραψε Π.Κουρουμπλή που μίλησε για «δολοφόνους»!

Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Α.Τσίπρας υιοθέτησε γραμμή ΝΔ για εμβόλια & διέγραψε Π.Κουρουμπλή που μίλησε για «δολοφόνους»!

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τις δηλώσεις του περί «δολοφόνων» απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, υιοθετώντας πλήρως το κυβερνητικό αίτημα για διαγραφή του ή να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε.

Όπως είχε αναφέρει από το βήμα της Βουλής:

«Τον φίλο μου που χάθηκε, τη μητέρα, τον αδερφό ποιος θα τον φέρει πίσω; Ποιος θα απολογηθεί γι’ αυτά» είπε ο κ. Κουρουμπλής, και υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα φώναξε: «Ντροπή, αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε! Και επιμένετε! Ντροπή σας! Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν θα το ξεπεράσετε έτσι».

Παρά τις εκκλήσεις του προέδρου της Βουλής, ο κ. Κουρουμπλής έμεινε ανένδοτος: «Δεν ανακαλώ τίποτα! Δολοφονήθηκαν άνθρωποι, να απολογηθείτε για τον φίλο μου», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε προηγηθεί το «τελεσίγραφο» Α.Τσίπρα προς τον βουλευτή του κόμματός του στέλνοντας μήνυμά του από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για το Συμβούλιο του κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών.

Ο Α.Τσίπρας μόλις έμαθε για το περιστατικό επικοινώνησε με την Όλγα Γεροβασίλη και έστειλε το μήνυμα προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος θα πρέπει να ανακαλέσει τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ή να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές της ΝΔ φώναζαν «ντροπή», ο πρόεδρος της Βουλής του ζητούσε να ανακαλέσει, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης, έσπευσαν να πάρουν σαφείς αποστάσεις, λέγοντας πως δεν εκφράζουν το κόμμα τους αυτές οι φράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Βουλή, ανέφερε:

«Υπάρχει ζήτημα και για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, Αλ. Τσίπρα, που πρέπει να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Πρέπει να τον οδηγήσει να έρθει στην αίθουσα να ανακαλέσει, αλλιώς να τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα».

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε: «ανέχεται (ο κ. Τσίπρας) και κατευθύνει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.