ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Με συνταγή για παντεσπάνι απαντά ο Δ.Τζανακόπουλος στον Κ.Μπακογιάννη

Η ανάρτηση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Με συνταγή για παντεσπάνι απαντά ο Δ.Τζανακόπουλος στον Κ.Μπακογιάννη

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» που άνοιξε νωρίτερα με τον Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Δήμου Αθηναίων έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόππουλος.

Αυτή τη φορά, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Facebook μια… συνταγή για παντεσπάνι.

Συγκεκριμένα, γράφει:

«Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι

125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για το ταψί
5 τεμ. αυγά
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
βούτυρο αγελάδας, λιωμένο για το ταψί

Παντεσπάνι

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά εναλλάξ με την αμυγδαλόσκονη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη). Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά.

Αφήνουμε το παντεσπάνι να κρυώσει καλά για 3 ώρες τουλάχιστον. Για τη συνταγή Παρλιάρος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.