Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το δημοψήφισμα στην Μεγάλη Βρετανία ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπογράμμισε ότι «η απίστευτη εκστρατεία, με την επιστράτευση κάθε αθέμιτου μέσου, που έχουν εξαπολύσει οι κυρίαρχοι κύκλοι στην Ευρώπη και στον κόσμο, από τις Βρυξέλλες έως την Ουάσιγκτον, για να επηρεάσουν τον Βρετανικό λαό κατά του Brexit, μόνο με την τρομοκρατία που είχαν εξαπολύσει στο πρόσφατο δημοψήφισμα στην Ελλάδα τα ίδια κατεστημένα κέντρα κατά του ΟΧΙ και υπέρ του ΝΑΙ, μπορεί να συγκριθεί» και προσέθεσε:

«Είναι πιθανό αυτός ο ανηλεής βομβαρδισμός κατά του Brexit, του οποίου τον απόηχο αισθανόμαστε στη χώρα μας, να επιφέρει, όπως επέφερε και στην Ελλάδα, τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα μέσα στο Βρετανικό λαό: να τον πεισμώσει και να τον οδηγήσει στην επικράτηση του Brexit, όσο και αν αυτό το τελευταίο το περιγράφουν τρομοκρατικά και ψευδέστατα οι κυρίαρχοι κύκλοι της “παγκοσμιοποίησης”, περίπου, ως συντέλεια του κόσμου».

Και καταλήγοντας, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε: «Η Ευρώπη, πάντως, μπορεί να ζήσει και χωρίς τη γερμανική ευρωζώνη και την νεοφιλελεύθερη ΕΕ. Είναι το μόνο σίγουρο».

TAGS: