ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ε. Χριστοφιλοπούλου σε Ε. Αχτσίογλου: «Τι θα γίνει για να αποτραπούν παρόμοια κρούσματα με αυτά του ΕΦΚΑ»

Ε. Χριστοφιλοπούλου σε Ε. Αχτσίογλου: «Τι θα γίνει για να αποτραπούν παρόμοια κρούσματα με αυτά του ΕΦΚΑ»

Εξηγήσεις από την αρμόδια υπουργό Έφη Αχτσιόγλου για την πρωτοφανή προχειρότητα που χαρακτηρίζει τη λειτουργία του ΕΦΚΑ η οποία οδήγησε στην επιστροφή 19 επίορκων υπαλλήλωνζητά η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

«Η είδηση ότι 19 επίορκοι υπάλληλοι – υπεξαιρέτες, καταχραστές και πλαστογράφοι- επέστρεψαν από χθες και εργάζονται και πληρώνονται κανονικά στον ΕΦΚΑ, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, συνιστά πρόκληση για την κοινή γνώμη» επισημαίνει η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να προσθέσει: «Η παράλειψη συγκρότησης πειθαρχικών συμβουλίων στον ΕΦΚΑ, 6 μήνες μετά την ίδρυση του οργανισμού, και πάνω από ένα χρόνο μετά την ψήφιση του ιδρυτικού του νόμου, δεν αποτελεί απλώς ολιγωρία, αδράνεια ή αβελτηρία, στα οποία η Κυβέρνηση μας έχει άλλωστε συνηθίσει. Συνιστά ευθεία προσβολή του κράτους δικαίου και του δημοσίου συμφέροντος και υπονομεύει βάναυσα την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δημόσια διοίκηση. Για την Κυβέρνηση και τους Υπουργούς της μπορεί η ανομία και η παραβατικότητα να συνιστούν κανονικότητα. Ο ελληνικός λαός, όμως, δεν το ανέχεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρωτά τέλος την υπουργό Εργασίας: «Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε προκειμένου να αποδοθούν οι προσήκουσες πειθαρχικές ευθύνες στους ελεγχόμενους υπαλλήλους και να προστατευθεί η διοίκηση και οι πολίτες από τον κίνδυνο επανάληψης παραβατικών συμπεριφορών; Ποιες πρωτοβουλίες θα αναλάβετε προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια κρούσματα;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.