ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Κ.Γεωργουσόπουλου (φωτό)

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Κ.Γεωργουσόπουλου (φωτό)

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του Θεατρικού Μουσείου Κώστα Γεωργουσόπουλο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σταμάτη Φασουλή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δύο σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι των τεχνών, έχουν τιμηθεί με τις ύψιστες διακρίσεις του τόπου μας, εργάζονται χωρίς μισθό σήμερα για το Μουσείο. Ο πρόεδρος και άλλα μέλη του ΔΣ βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με δέσμευση της προσωπικής τους περιουσίας και 20 μήνες φυλάκιση ο καθένας για τα χρέη του Μουσείου, ελλείψει χρηματοδότησης. Με άλλα λόγια, προσωπικότητες που προσφέρουν εθελοντικά σε ένα Μουσείο που φημίζεται για την πλούσια αρχειακή κληρονομιά και το ερευνητικό του έργο για το θέατρο και τον πολιτισμό, τιμωρούνται από το κράτος για κάτι που δεν ευθύνονται», σχολίασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Ο παραλογισμός σε αυτή τη χώρα δεν περιορίζεται σε αυτό το παράδειγμα, το παραδέχεται άλλωστε δημόσια και το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού. Αντί να επιβραβεύουμε προσωπικές και ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτισμού τις τιμωρούμε. Το κράτος δημιουργεί όσα αντικίνητρα χρειάζονται για ανθρώπους με πολύτιμη εμπειρία ετών να απέχουν από τη προσφορά στη κοινωνία. Ο πολιτισμός της Ελλάδας έχει ανάγκη ανθρώπους που να εκτιμούν την αξία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.