ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φ.Γεννηματά: Καλεί σε ενότητα και ανανέωση στο συνέδριο της ΔΗΣΥ

Φ.Γεννηματά: Καλεί σε ενότητα και ανανέωση στο συνέδριο της ΔΗΣΥ

Την ικανοποίηση της εξέφρασε η Φ.Γεννηματά, όσον αφορά την εξέλιξη του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η Φώφη Γεννηματά έκλεισε με την ομιλία της τις εργασίες, τονίζοντας ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ξεκίνησε.

Ο χρόνος μετρά θετικά, είπε χαρακτηριστικά.

«Ενότητα, ανανέωση και διεύρυνση. Αλλάζουμε και προχωράμε. Για να αλλάξουμε την Ελλάδα» προσέθεσε και επισήμανε ότι «η συμμετοχή και όχι η παραίτηση είναι το σύνθημά μας».

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους συνέδρους «να προχωρήσουμε μαζί στην επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης, που θα εκφράσει όλους τους πολίτες».

Η κυρία Γεννηματά έδωσε έμφαση στον αυτόνομο ρόλο της ΔΗΣΥ απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και τόνισε ότι η ΔΗΣΥ είναι η πραγματική αντιπολίτευση στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διαφάνεια για τους πάντες και παντού» ήταν το μήνυμά της και σε ό,τι αφορά παλαιές κατηγορίες για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις μελλοντικές, για τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.