ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Όθωνας: Δεν είναι αυτοσκοπός μας η συμμετοχή σε κυβέρνηση

Μ.Όθωνας: Δεν είναι αυτοσκοπός μας η συμμετοχή σε κυβέρνηση

«Η απάντηση μας σε όσους βιάζονται και μας ρωτούν συνεχώς τι θα κάνουμε μετά τις εκλογές είναι σαφής. Η θέση μας για Εθνική Γραμμή και Εθνική Συνεννόηση δεν είναι ούτε σημαία ευκαιρίας, ούτε υπεκφυγή» υπογράμμισε ο Μανόλης Όθωνας.

«Είναι δομικό στοιχείο της πολιτικής μας πρότασης γιατί είναι θεμελιώδης προϋπόθεση υπέρβασης της κρίσης για την πατρίδα» σημείωσε και προσέθεσε.

«Συμπληρωματικά ας έχουν υπόψη τους και τα εξής.

1ο. Να μην έχουν καμία αγωνία. Αν μας δώσει εντολή ο λαός να είμαστε μέρος της λύσης θα το πράξουμε. Γιατί εμείς είμαστε και παραμένουμε δύναμη πολιτικής ευθύνης και πολιτικής σταθερότητας.

2ον. Οι κυβερνήσεις δεν είναι για εμάς ούτε αυτοσκοπός ούτε μέσον εξυπηρέτησης προσωπικών φιλοδοξιών νομής και διανομής υπουργικών ή άλλων αξιωμάτων. Η συμμετοχή στην κυβέρνηση έχει νόημα μόνο αν μπορεί να δώσει βιώσιμη Λύση για τη χώρα και σύγχρονες προοδευτικές απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών».

«Επομένως μόνο μια ισχυρή πολιτικά κοινωνικά και κοινοβουλευτικά κυβέρνηση στη βάση συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας που εμπεριέχει τις δικές μας βασικές “πράσινες” γραμμές μας αφορά. Αυτά για τους καλόπιστους είναι νομίζω απολύτως καθαρά. Αυτοί μας ενδιαφέρουν. Οι κακόπιστοι θα συνεχίσουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και θα εξακολουθούν να μας ρωτάνε άλλοι γιατί έτσι κάνουν τη δουλειά τους και άλλοι γιατί έτσι νομίζουν ότι θα ξανακάνουν τις δουλειές τους» συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς ας φύγουμε από εδώ με μια απόφαση. Ότι αν τον μισό χρόνο που καταναλώνουμε– ακόμα και μεταξύ μας- για να αναρωτιόμαστε με ποιον θα συνεργαστούμε, τον αφιερώσουμε στην ενίσχυση της παράταξης, με βάση τις αποφάσεις του Συνεδρίου μας, σύντομα θα διαπιστώσουν όλοι ότι δεν θα υπάρχει λόγος να τίθεται καν αυτό το ερώτημα» κατέληξε ο Μανόλης Όθωνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.