ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γ. Σταθάκης: Ολοκληρώνεται η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας

Γ. Σταθάκης: Ολοκληρώνεται η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας

Τη διαβεβαίωση ότι η αδειοδότηση του έργου της Eldorado Gold στην Ολυμπιάδα ολοκληρώνεται έως και αύριο παρείχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου κατόπιν της συνάντησής του με τους μεταλλωρύχους.

Τόνισε ότι το ζήτημα του έργου στις Σκουριές, το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα, δηλαδή της καθετοποίησης της παραγωγής και των μελετών τις οποίες, κατά τον υπουργό, η εταιρεία δεν έχει προσκομίσει, θα τεθεί στη διαδικασία της διαιτησίας, η οποία θα ξεκινήσει σήμερα.

Για την διαιτησία, είπε «φιλοδοξούμε ότι θα επιλύσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε σχέση με όλες τις υποχρεώσεις της εταιρείας απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.