ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με τον Δ. Αβραμόπουλο συναντήθηκε ο Α. Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου

Με τον Δ. Αβραμόπουλο συναντήθηκε ο Α. Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση με τον Δημήτρης Αβραμόπουλο είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε αυτήν ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι θετικό ότι υπάρχει κοινή στάση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα θέματα της μετανάστευσης ενώ ο κ. Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι πρέπει πάση θυσία να προστατευθεί η “Ζώνη Σένγκεν”.

«Το χαρτοφυλάκιό σας έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», ανέφερε χαρακτηριστικά υποδεχόμενος τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι υπάρχει μια κοινή στάση και θέση, και η Ελλάδα βρίσκει ερείσματα. «Η χώρα μας είναι στην εμπροσθοφυλακή» είπε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι η κρίση δεν αφορά μόνο τις χώρες υποδοχής αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι στόχος της Επιτροπής είναι να προστατευθεί πάση θυσία η Ζώνη Σένγκεν. «Αν καταρρεύσει η Ζώνη Σένγκεν αρχίζει το τέλος της Ευρώπης», προειδοποίησε ο Ευρωπαίος Επίτροπος ενώ σημείωσε ότι «υπάρχουν κάποιες τάσεις που μας ανησυχούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Αβραμόπουλος εξήρε τη συμβολή της Ελλάδος στο προσφυγικό. «Δεν είμαστε εκεί που ήμασταν δύο χρόνια πριν, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αλλά πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.