ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

“Η Τρόικα πολεμά τις ελληνικές παραδοσιακές αξίες!”

“Η Τρόικα πολεμά τις ελληνικές παραδοσιακές αξίες!”

«Θέλουν να σταματήσει ο ελληνικός λαός να διαμαρτύρεται και να διαδηλώνει». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Η τρόικα χτυπά στην παράδοση των Ελλήνων. Η παγκοσμιοποίηση επιβάλλει να μην έχουμε ούτε παιδεία, ούτε αξίες, ούτε παράδοση, ούτε γνώση, ούτε αρχές», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

«Αποδέχομαι την κατηγορία του ηθικού αυτουργού στα επεισόδια της ΔΕΘ. Ήταν διαδήλωση για δικαιώματα που καταπατώνται. Η γερμανική πρεσβεία έχει γίνει κοινωνός της εξαθλίωσης και της ομοσπονδοποίησης του ελληνικού κράτους», συμπληρώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την απολογία των συλληφθέντων ενώπιον του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Παρά τα επεισόδια των διαδηλωτών, ο Πάνος Καμμένος δεν κατηγορεί την Αστυνομία: «Οι Αστυνομικοί δεν φταίνε σε τίποτα. Στηρίζω την Αστυνομία, αλλά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μέσα κατά διαδηλωτών. Οι κατακτητές της χώρας στρέφονται και κατά των ένστολων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μισθός του αρχηγού ΓΕΕΘΑ».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

#artFoot {width:100%; margin:30px 0 30px 0;}
#artFoot td.l {vertical-align:middle}
#artFoot td.r {text-align:right;vertical-align:middle;color:#000000}
#artFoot td.r img {border:0px;vertical-align:middle}
#artFoot td.r table {width:100%; border-collapse:collapse; margin:0px; padding:0px }
#artFoot td.r table td {vertical-align:middle;height:72px; text-align:right; color:#000000; white-space:nowrap; font-size:14px; line-height:18px; height:80px; vertical-align:bottom}
#artFoot td.r table td span {color:#000000; font-size:11px; display:block; margin-top:0px}
#artFoot td.r table td a {color:blue!important; text-decoration:underline; font-weight:bold}
#artFoot td.r table td a:hover {text-decoration:underline}

σxόλια αναγνωστών

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ : 0

 

Γράψτε το σχόλιό σας!Αυτόματη μετατροπή αγγλικών χαρακτήρωνΑπενεργοποίηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτόματη μετατροπή αγγλικών χαρακτήρωνΑπενεργοποίηση

Υπολείπονται ακόμα 500 χαρακτήρες

Υπολείπονται ακόμα 1700 χαρακτήρες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.