ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Μώραλης για φωτιά στο Ελ.Βενιζέλος: «Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευρά μας»

Γ.Μώραλης για φωτιά στο Ελ.Βενιζέλος: «Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευρά μας»

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή μίλησε στις κάμερες και δήλωσε πως περιμένει να σβήσει η πυρκαγιά.

Συνεχίζεται η τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα εν πλω στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

«Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε θύματα, η φωτιά είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή και έκανε λόγο για μια δύσκολη κατάσταση. «Τα πράγματα όμως, πηγαίνουν καλά», σημείωσε.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Το σημαντικότερο είναι ότι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Με όλα όσα γίνονται στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, το γεγονός οτι δεν έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών είναι ευχάριστο και σημαντικό. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Τα υπόλοιπα είναι στις αρμοδιότητες των ειδικών. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η φωτιά έχει περιοριστεί, είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το καράβι με ασφάλεια. Εμείς ήμασταν παρόντες από την πρώτη στιγμή. Από πλευράς μας έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες».

Ακούστε τις δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.