ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυστικό δείπνο» για Σημίτη με Μητσοτάκη-Στουρνάρα την ημέρα που άνοιξαν οι λογαριασμοί!

Μυστικό δείπνο» για Σημίτη με Μητσοτάκη-Στουρνάρα την ημέρα που άνοιξαν οι λογαριασμοί!

Ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρ. Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης παρακάθισαν σε ιδιωτικό δείπνο πριν από λίγες ημέρες.

Οι δύο άνδρες ήταν καλεσμένοι του πρ. Υπουργού των κυβρνήσεων της ΝΔ, αλλά και του σημιτικού ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κωντογιαννόπουλου και της συζύγου του Ματίλντας.

Στο ίδιο τραπέζι υπήρξαν συνδαιτυμόνες ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και η πρ. Υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, που και αυτή ανήκει στο λεγόμενο «εκσυγχρονιστικό μπλοκ» της κυβερνητικής θητείας του Κ. Σημίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δείπνο ήταν προγραμματισμένο από καιρό. Από τη στιγμή όμως που έγινε γνωστό ευρύτερα, συνδέθηκε αναπόφευκτα με τις τελευταίες «περιπέτειες» του κ. Κ. Σημίτη, σχετικά με το άνοιγμα των λογαριασμών του ιδίου, αλλά και προσώπων προερχομένων από τον στενό οικογενειακό του περίγυρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.