ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκδήλωση στο «Μέγαρο» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση της Μακεδονίας

Εκδήλωση στο «Μέγαρο» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση της Μακεδονίας

Με χαιρετισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, «ανοιχτή» εκδήλωση με τίτλο «Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν, πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και στελέχη της Κεντροαριστεράς, όπου όλοι τους αναμφίβολα θα ταχθούν υπέρ της συμφωνίας λέγοντας πόσο ωραία είναι.

Ανάμεσά τους, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, και οι πρώην υπουργοί, Γιάννης Ραγκούσης και Νίκος Μπίστης.

Ακόμη, οι πανεπιστημιακοί, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μαρατζίδης, Σωτήρης Βαλντέν και ο πρώην υπουργός και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ , Μιχάλης Σταθόπουλος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ενδιαφέρον είναι πως την εκδήλωση οργανώνει κάποια «πρωτοβουλία πολιτών που τάσσεται υπέρ της ανάγκης επίλυσης του “Μακεδονικού”», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την οποία όμως ουδείς γνωρίζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.