ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τι απαντά η Φώφη Γεννηματά για το «διαζύγιο» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Η επιλογή που έκανε ήταν δική του απόφαση»

Τι απαντά η Φώφη Γεννηματά για το «διαζύγιο» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Η επιλογή που έκανε ήταν δική του απόφαση»

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο του Open και τοποθετήθηκε για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την κόντρα της με τον βουλευτή του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και τις χθεσινές δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε αρχικά ότι «εάν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου θα κατέβαινα με σταυρό» ενώ απαντώντας στις αιτιάσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι είναι «θύμα σκοπιμότητας που εκφράζει προσωπικά η Φώφη Γεννηματά» σχολίασε ότι: «Είναι καθαρά πολιτικά τα κριτήρια της επιλογής και καθόλου προσωπικά».

Για την επιλογή να μην βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις επικείμενες εθνικές εκλογές απάντησε ότι «είναι μία επιλογή διεύρυνσης και ανανέωσης. Είμαστε νέος φορέας. Έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος».

«Εάν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου θα κατέβαινα με σταυρό. Η επιλογή που έκανε ήταν δική του απόφαση. Δεν θέλουμε να φύγει από το ΚΙΝΑΛ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι: «Έχω μιλήσει πολλές φορές για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ καθώς κυβέρνησε με ισχυρή πλειοψηφία της Καραμανλικής δεξιάς. Κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει ότι επιθυμούμε την αυτοδυναμία της ΝΔ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά «πρέπει να τεθεί ένα τέλος στον λαϊκισμό και στα φασιστοειδή που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια». «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς και γυρολόγων δεν κατάφερε να πάει μπροστά τη χώρα» συνέχισε η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.