ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Συνεχίζεται το «τρολάρισμα» για τις κατσαρίδες – «Την μία φωλιά την έβαλα εγώ»

Συνεχίζεται το «τρολάρισμα» για τις κατσαρίδες – «Την μία φωλιά την έβαλα εγώ»

Δεν έχουν τέλος τα τρολ απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του υφυπουργού κοινωνικής ασφάλισης, Νότη Μηταράκη, πως βρήκε φωλιές με κατσαρίδες στο γραφείο του.

Πετρόπουλος: Την μία φωλιά την έβαλα εγώ

Πρώτο σχόλιο για τις κατσαρίδες έκανε ο Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος ανέφερε με χιούμορ πως την μία φωλιά την έβαλε εκείνος.

«Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες» σχολίασε με χιούμορ ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικής προσθέτοντας πως «όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης «εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα». Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη».

«Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες», κατέληξε μιλώντας στον Realfm 97,8 ο Τάσος Πετρόπουλος.

Σία Αναγνωστοπούλου: Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα

Την πλάκα -με μία δόση ειρωνείας – συνέχισε η Σία Αναγνωστοπούλου.

«Ο κ. Μηταράκης βρήκε φωλιές κατσαρίδες στο γραφείο του. Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα» σχολίασε στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους αναρχομαδούρους και τους άριστους. Εμείς οι άπλυτοι αφήσαμε κατσαρίδες, τα καθαρά παιδιά άφησαν γυψοσανιίδες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η καθαριότητα και η τάξη είναι η μισή αρχοντιά, η άλλη μισή είναι η υποκρισία» τόνισε, ενώ κατέληξε :«Καλύτερα όμως να κυνηγάτε κατσαρίδες κ. Μηταράκη μου, παρά να σκάβετε για να βρείτε τα κλεμμένα του δημοσίου», κατέληξε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.