O Γιάνης Βαρουφάκης συγκέντρωσε πλήθος κόσμου για την ορκωμοσία – Δεν ήταν μόνο οι 8 βουλευτές (φωτο)

O Γιάνης Βαρουφάκης συγκέντρωσε πλήθος κόσμου για την ορκωμοσία – Δεν ήταν μόνο οι 8 βουλευτές (φωτο)

Πλήθος κόσμου συγκέντρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης προκειμένου να πάει στη Βουλή για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ κρατώντας από το χέρι του τη σύζυγό του Δανάη Στράτου έφτασε στη Βουλή και από πίσω τους ακολουθούσαν όχι μόνο οι 8 βουλευτές του ΜέΡΑ25, αλλά συγγενείς, φίλων και συνεργάτες σε μία προσπάθεια να κλέψουν περισσότερα φωτογραφικά κλικ λίγο πριν την ορκωμοσία στη Βουλή.

Μάλιστα προκάλεσε εντύπωση ο σχηματισμός που είχε η ομάδα Βαρουφάκη κατά την άφιξη στη Βουλή, αφού εκείνος προπορευόταν με την Δανάη Στράτου. Δίπλα του η βουλευτίνα Σοφία Σακοράφα.

Από τη συνοδεία Βαρουφάκη στην παρέλαση προς τη Βουλή ξεχωρίζουν ο Ψαραντώνης, αλλά και η Πάολα Ρεβενιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.