«Δανάη μου, έστησα τους Αρχηγούς» – Μην είδατε τον Βαρουφάκη;

«Δανάη μου, έστησα τους Αρχηγούς» – Μην είδατε τον Βαρουφάκη;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρωταγωνίστησε στο… πιο εντυπωσιακό ευτράπελο της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέθεσε δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Φέτος όμως… έγινε και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς και πλήθος πρωτοκλασάτων πολιτικών ήταν εκεί. Παρών φυσικά και ο πρόεδρος του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος και πρωταγωνίστησε στο… ευτράπελο της βραδιάς.

Είχε έρθει η ώρα για την… οικογενειακή φωτογραφία των πολιτικών αρχηγών, με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εκεί, δίπλα από τον ΠτΔ, ενώ στην άλλη μεριά ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Δίπλα του η Φώφη Γεννηματά, δίπλα της ο Κυριάκος Βελόπουλος κι απέναντί τους ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Ποιος έλειπε, μα ποιος έλειπε… Ο Γιάνης Βαρουφάκης φυσικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμφανίστηκε με καθυστέρηση γιατί είχε πιάσει την κουβέντα με έναν εκ των 1400 καλεσμένων του ΠτΔ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.